tirsdag 11. mai 2010

Søskenbilde
Jeg har lenge tenkt å få til noen fine fellesbilder av barna mine. Det har vist seg å by på en del utfordringer. Først og fremst må jo alle være hjemme samtidig og våkne samtidig! Dessuten må jeg på det tidspunktet ha tenkt ut en fin bakgrunn. Hele seansen bør også skje ganske kjapt før samarbeidsviljen forsvinner hos de søte små. Siden jeg heller ikke er noen proff fotograf, gikk vi for et meget enkelt søskenbilde, tatt de fem minuttene vi hadde fra alle var kommet hjem fra skolen, til middagen var klar. Her er resultatet!

8 kommentarer:

 1. Herlege søskenbilder! :)

  Takk for koselege kommentarar på bloggen min! Blir så glad av å få sjå kven det er som er innom!

  Må berre få presisere ein liten ting... Eg vil absolutt anbefale Sikksakk-boka, men har ikkje fått fingrane i Myk start enno, så den kan eg ikkje vite noko om. Men eg veit i alle fall at den no står på ønskelista mi! :)

  Ha ei framleis strålande veke!

  SvarSlett
 2. Så fantastiske bilder! Kjempeflott og kreativt!!

  SvarSlett
 3. Å så nydelig. Kom helt ut av tellingen av hvor mange barn du har :-) Tenker du hadde en hektisk dag i går. Takk for hyggelig kommentar hos meg og et ønske om en riktig god dag til deg. Turid

  SvarSlett
 4. du dette var en kjempe fin ide.
  jeg er jo fotoassistent..og har ansvar for litt ideer og sånn praktiske ting på fotograferingen. og tro meg jeg vet hvor vanskelig det kan være å samle alle på et bilde!! men dette var en vakker ide.

  på de bildene fra hagen..har jeg bare lagt en litt kontrast og litt clarity. men det var godt lys den dagen jeg tok bildene (og det er jo det viktigste).

  SvarSlett
 5. og dette synes jeg var en fantastisk kreativ idé! Den skal jeg jammen bruke på mine og, når de en gang i fremtiden kan samles... :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen:)